Aanbod Buitenkeukens

Zodra de zon schijnt is het heerlijk om met familie of vrienden te barbecueën in de tuin. Maar het weer kan erg grillig zijn en een regenbui kan al snel roet in het eten gooien. Een overkapping voor uw buitenkeuken is dan een uitkomst, Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat u onder alle weersomstandigheden lekker buiten kunt eten.

Ontwerpen buitenkeuken

Bij het ontwerpen van een buitenkeuken overkapping moet er met verschillende aspecten rekening gehouden worden. Ten eerste moet het bij het ontwerp gezorgd worden voor een stevige constructie. Dit wordt bereikt door het goed plaatsen van de stijlen en windverbanden. Daarnaast is de keuze voor het materiaal van belang voor de duurzaamheid van de overkapping.

De juiste keuze: hout

Dankzij onze jarenlange ervaring in het bouwen met hout weten wij precies welk tuinhout het beste gebruikt kan worden en hoe ervoor gezorgd kan worden dat de constructie genoeg stevigheid heeft. Wij helpen u graag bij het maken van uw buitenkeuken ontwerp.

Overkapping voor de buitenkeuken

De plaatsing van uw buitenkeuken kan gedaan worden door onze vakkundige monteurs. Het is ook mogelijk om een zaagpakket aan te vragen. U krijgt dan de voorgezaagde planken en palen met een duidelijke beschrijving voor de constructie, waardoor het bouwen van uw buitenkeuken heel eenvoudig wordt.

Accessoires voor de buitenkeuken

Ook leveren wij leuke tuinaccessoires zoals picknickbankjes, tafels en tuinbankjes om uw buitenkeuken helemaal af te maken!

Meer weten over buitenkeukens?

Op ons overzicht van buitenkeukens vindt u een meer informatie over dit onderwerp. Voor specifieke vragen en wensen kunt u ons een e-mail sturen met behulp het contactformulier. Mocht u even langs willen komen om onze buitenkeukens te bekijken, dan kunt u op contactpagina de routebeschrijving vinden.