Buitenkeuken maken

Een buitenkeuken maken is de nieuwe trend; de tuin als verlengstuk van je interieur. Gezellig buiten eten en drinken met vrienden en familie, en weinig last van wisselende weersomstandigheden.

Zelf uw buitenkeuken maken

Het is mogelijk een buitenkeuken op maat zelf te maken. Allereerst ontwerpen we voor u een buitenkeuken naar wens, waarbij met verschillende aspecten rekening gehouden wordt. Zo moet er bij het ontwerp gezorgd worden voor een stevige constructie door het goed plaatsen van de stijlen en windverbanden. Maar ook materiaalkeuze is van belang voor de duurzaamheid van de overkapping.

Vervolgens krijgt u de voorgezaagde planken en palen met een duidelijke beschrijving voor de constructie. Het zelf maken van uw buitenkeuken wordt daardoor zeer eenvoudig.

Uw buitenkeuken laten maken

Vanzelfsprekend is het mogelijk uw buitenkeuken volledig door ons te laten maken. Wij doorlopen met u het volledige ontwerpproces en onze vakkundige monteurs plaatsen vervolgens de buitenkeuken op de door u gewenste locatie.

Heeft u interesse in het maken van een buitenkeuken? Neemt u dan contact met ons op via het contactformulier of bekijk een aantal voorbeelden van buitenkeukens op onze website.