Houten Schuurtje Friesland

Bent u op zoek naar een houten schuurtje in Friesland? Op onze website vindt u een selectie leuke schuurtjes, die u allen kunt bezichtigen in Friesland. Een houten schuurtje kunt u voor verschillende doeleinden gebruiken. Zo kunt u de houten schuur gebruiken als opslagruimte voor gereedschap, fietsen of als klus-ruimte. Doordat onze schuren gemaakt worden van hout, krijgt de schuur een mooie, natuurlijke uitstraling en past deze goed in de tuin.

Praktische houten schuurtjes

Heeft u spullen in de tuin staan die in de winter binnen wilt opslaan? Dit is precies waar de houten schuurtjes vaak voor gebruikt worden. Hierbij kunt u bijvoorbeeld aan tuinstoelen, een barbecue of tuingereedschap denken. Deze materialen kunt u in uw houten schuurtje op slaan, en heeft u het altijd bij de hand op de plaats waar u dit het meest nodig hebt.

Houten schuurtje als berging

Het schuurtje zorgt er ook voor dat de materialen schoon, droog en veilig zijn opgeborgen. In onze werkplaats in Friesland maken wij zelf alle onderdelen voor het bouwen van een houten schuur.

Een houten schuur in Friesland

De Prieelspecialist in Friesland heeft een groot aanbod van houten tuinschuren. Alle schuren worden vervaardigd in onze eigen werkplaats in Friesland. Komt een van onze standaard schuren niet overeen met de wensen die u heeft? Dankzij onze flexibele werkplaats in Friesland kunnen wij alle modellen speciaal voor u op maat maken. U kunt bij ons ook terecht voor maatwerk houten schuren.

Meer informatie over houten schuren in Friesland?

Een compleet overzicht van ons aanbod schuren vindt u bij onze tuinschuren. Wilt u meer weten over de constructie, zoals de houtsoort? Kijk dan bij de veel gestelde vragen. Daar vindt u ook meer informatie over de gebruikte houtsoorten en mogelijkheden voor constructie. Heeft u een specifieke vraag of wens? Met het contactformulier kunt u direct contact met ons opnemen.