Houten schuurtje

Een houten schuurtje kunt u voor verschillende doeleinden gebruiken. Zo kunt u de houten schuur gebruiken als opslagruimte voor gereedschap, fietsen of als klus-ruimte. Doordat onze schuren gemaakt worden van hout, krijgt de schuur een mooie, natuurlijke uitstraling en past deze goed in de tuin. Daarbij kunt u een houten tuinschuur in veel gevallen schilderen, lakken of beitsen, waardoor het schuurtje aan de stijl van u huis aangepast kan worden.

Prakisch: houten schuur

Heeft u spullen in de tuin staan die in de winter naar binnen moeten? Een houten schuur biedt uitkomst. Denk bijvoorbeeld aan tuinstoelen, een barbecue of tuingereedschap. Door deze materialen in uw houten schuurtje op te slaan heeft u het altijd bij de hand op de plaats waar u dit het vaakst nodig hebt: in de tuin. Ook zorg het schuurtje ervoor dat de materialen schoon, droog en veilig zijn opgeborgen.

Een houten schuur op maat

De Prieelspecialist heeft een groot aanbod van houten tuinschuren. Alle schuurtjes worden in onze eigen werkplaats vervaardigd. Voldoet een van onze standaard schuren niet aan uw wensen? Dankzij onze flexibele werkplaats kunnen wij alle modellen speciaal voor u op maat maken. U kunt bij ons ook terecht voor maatwerk houten schuren.

Meer weten over houten schuren?

Een compleet overzicht van ons aanbod schuren vindt u bij onze tuinschuren. Wilt u meer weten over de constructie, zoals de houtsoort? Kijk dan bij de veel gestelde vragen. Daar vindt u ook meer informatie over de gebruikte houtsoorten en mogelijkheden voor constructie. Heeft u een specifieke vraag of wens? Met het contactformulier kunt u direct contact met ons opnemen.