Prieel bouwen

Bent u van plan een prieel te bouwen? Bij het ontwerpen en bouwen van een prieel moet er met verschillende aspecten rekening gehouden worden. Ten eerste moet het bij het ontwerp gezorgd worden voor een stevige constructie. Daarnaast is de keuze voor het materiaal van belang voor de duurzaamheid.

De Prieelspecialist adviseert

Dankzij onze jarenlange ervaring in het bouwen met hout weten wij precies welk hout het beste gebruikt kan worden bij het bouwen van uw prieel. Ook kunnen wij u adviseren in de constructie zodat deze genoeg stevigheid heeft. Kortom: Wij helpen u graag bij het bouwen van uw prieel.

Prieel zelf bouwen of plaatsing uitbesteden?

Wilt u elementen in de bouw uitbesteden? De plaatsing van uw prieel kan gedaan worden door onze vakkundige monteurs. Het is ook mogelijk om een zaagpakket voor uw prieel aan te vragen. U krijgt dan de voorgezaagde planken en palen met een duidelijke beschrijving voor de constructie, waardoor het bouwen heel eenvoudig wordt.

Meer over een Prieel bouwen?

Op ons overzicht van priëlen vindt u een meer informatie. Voor specifieke vragen en wensen kunt u ons een e-mail sturen met behulp het contactformulier. Mocht u even langs willen komen, dan kunt u op contactpagina de routebeschrijving vinden.