Prieel kopen

Bent u van plan een prieel te kopen? Dan bent u bij De Prieelspecialist aan het juiste adres! Bij ons koopt u prieeltjes die voldoen aan uw wensen en eigenschappen. Onze adviseur helpt u met het bepalen van het ontwerp en de keuze voor het materiaal van belang. Beide spelen een grote rol in de duurzaamheid van uw prieel.

De Prieelspecialist adviseert

Dankzij onze jarenlange ervaring in het bouwen met hout koopt u bij ons een prieel gemaakt van de juiste houtsoort voor uw situatie. Ook kunnen wij u adviseren in de constructie zodat deze genoeg stevigheid heeft. Kortom: bij ons koopt u een prieel mét deskundig advies.

Prieel laten ontwerpen en produceren, maar zelf plaatsen?

Wilt u elementen in de bouw uitbesteden? De plaatsing van uw prieel kan gedaan worden door onze vakkundige monteurs. Het is ook mogelijk om een zaagpakket voor uw prieel aan te vragen. U krijgt dan de voorgezaagde planken en palen met een duidelijke beschrijving voor de constructie, waardoor het bouwen heel eenvoudig wordt.

Kijken welk prieel u wilt kopen?

Op ons overzicht van priëlen vindt u een meer informatie. Voor specifieke vragen en wensen kunt u ons een e-mail sturen met behulp het contactformulier. Mocht u even langs willen komen, dan kunt u op routepagina de routebeschrijving vinden.