Tuinhuis Friesland

U woont in Friesland en bent opzoek naar een Tuinhuis? De Prieelspecialist helpt u graag verder, ook als u  niet in Friesland woont natuurlijk. Een houten tuinhuis kan verschillende functies hebben. Zo kunt u het tuinhuis gebruiken als tuinkamer, opslag voor gereedschap of als klus-ruimte.

Tuinhuizen van hout

De meeste tuinhuizen worden gemaakt van hout. Dit geeft het tuinhuis een natuurlijke uitstraling en passen prima binnen de tuin. Daarbij kunnen de meeste houtsoorten geverfd worden om deze aan de stijl van uw huis en tuin aan te passen.

Altijd lekker in uw tuin zitten

Elk seizoen buiten kunnen zitten, wat voor weer het ook is? Een groot deel van het jaar kunt u niet buiten zitten omdat het te koud is of omdat het regent. Wanneer u uw tuinhuis als buitenkamer gebruikt kunt u wel het hele jaar genieten van uw tuin.

Tuinhuis als berging

Een andere functie waar u uw tuinhuis voor kunt gebruiken, is het opslaan van tuingereedschap en tuinmateriaal. Hierdoor bespaart u veel ruimte in uw huis en heeft u uw tuingereedschap altijd bij de hand, op de plaats waar u deze het meeste gebruikt. De Prieelspecialist levert uw tuinhuis in Friesland, maar ook elders in Nederland.

Een tuinhuis op maat

De Prieelspecialist heeft een groot assortiment tuinhuizen in Friesland. In onze showroom vindt u verschillende vier-, vijf-, zes-, en achtkantige modellen. Alle tuinhuizen worden in onze eigen werkplaats in Friesland vervaardigd, waar al onze modellen en accessoires speciaal voor u op maat gemaakt kunnen worden. Hierdoor is het mogelijk om uw tuinhuis, prieel of buitenkeuken op uw wensen aan te laten sluiten, zodat deze perfect in de stijl van uw huis en/of tuin past.

Meer informatie over tuinhuisjes in Friesland?

Een compleet overzicht van onze tuinhuisjes in Friesland vindt u op onze tuinhuisjes pagina. Heeft u vragen over de constructie, kijkt u dan op onze pagina met veelgestelde vragen over tuinhuis. Daar vindt u ook meer informatie over de gebruikte houtsoorten en mogelijkheden voor constructie. Heeft u een specifieke vraag of wens? Met het contactformulier kunt u direct contact met ons opnemen.