Tuinhuis kopen

Wilt u een tuinhuis kopen? Dan bent u bij de Prieelspecialist aan het juiste adres! Bij ons koopt u tuinhuisjes die voldoen aan uw wensen en eigenschappen.

Deskundig advies: tuinhuis kopen

Onze deskundige adviseur helpt u met het het bepalen van het ontwerp en de keuze voor het materiaal. Beide spelen een grote rol in de duurzaamheid van uw tuinhuis en zorgen dat u jarenlang kunt genieten van uw aankoop.

Groot assortiment tuinhuizen te koop

De Prieelspecialist heeft een groot assortiment tuinhuisjes. In onze showroom vindt u verschillende vier-, vijf-, zes-, en achtkantige tuinhuis-modellen. Alle tuinhuisjes worden in onze eigen werkplaats vervaardigd, waar al onze modellen en accessoires speciaal voor u op maat gemaakt kunnen worden.

Keuze tuinhuizen kopen

Bouwpakket of kant-en-klare tuinhuis geplaatst

Voldoet een van onze standaard tuinhuisjes niet aan uw wensen? Geen probleem! Dankzij onze flexibele werkplaats kunnen wij alle modellen aan uw wensen aanpassen. De plaatsing van uw tuinhuis kan gedaan worden door onze vakkundige monteurs. Het is ook mogelijk om een zaagpakket aan te vragen. U krijgt dan de voor gezaagde planken en palen met een duidelijke beschrijving voor de constructie, waardoor het bouwen van een tuinhuis heel eenvoudig wordt!

Meer weten over tuinhuisjes?

Een compleet overzicht van onze tuinhuisjes vindt u op onze tuinhuisjes pagina. Heeft u vragen over de constructie, kijkt u dan op onze pagina met veelgestelde vragen. Daar vindt u ook meer informatie over de gebruikte houtsoorten en mogelijkheden voor constructie. Heeft u een specifieke vraag of wens? Met het contactformulier kunt u direct contact met ons opnemen.