Buitenkeukens

Bent u op zoek naar een buitenkeuken? Met buitenkeukens heeft u het gevoel dat u op vakantie bent. Genieten van die warme zomeravonden met vrienden en familie, terwijl u staat de koken in de buitenlucht. Ziet u het helemaal voor u? De Prieelspecialist levert diverse buitenkeukens en andere houten tuinconstructies. Klik op onderstaande afbeelding voor een overzicht van voorbeelden van buitenkeukens.

Buitenkeukens als verlengstuk van de woning

Een nieuwe trend, de tuin als verlengstuk van je interieur met buitenkeukens. Nog lekker lang buiten zitten. Gezellig eten en drinken met vrienden en familie. Door het toevoegen van een buitenkeuken aan uw tuin ervaart u nieuw gevoel van ontspanning en kookt u gegarandeerd op een nieuwe manier. Tijdens het koken staat u in de buitenlucht, het is net alsof u op vakantie bent. De zomers in Nederland kunnen heel warm zijn en dan hoeft u niet in een hete keuken te staan, met een buitenkeuken in de tuin. Ook voor uw buitenkeuken kunt u bij de Prieelspecialist terecht.

Een buitenkeuken is leverbaar in alle maten en vormen en kan door ons geplaatst of als bouwpakket geleverd worden. Ook het prieel Stedina is zeer geschikt als buitenkeuken. Zie fotoalbum Stedina.

Overzicht assortiment buitenkeukens en overkappingen

Bekijk hieronder de verschillende overkappingen en huisjes die als buitenkeuken kunnen dienen: