Blokhutten uit het assortiment

Blokhutten zijn bij De Prieelspecialist niet langer leverbaar, daar wij niet achter de constructie en gebruikte materialen hiervan staan.

Blokhut Friesland

Bent u op zoek naar een blokhut in Friesland? De Prieelspecialist is dé leverancier voor tuinhuisjes, schuurtjes, maatwerk oplossingen in tuinhout en blokhutten in Friesland. Dankzij onze ruime ervaring in het leveren van blokhutten kunnen wij u goed van dienst zijn. Wij leveren blokhutten van kwalitatief hoogwaardig hout tegen een gunstige prijs.

Toepassing blokhut

Een blokhut kunt u op vele manieren gebruiken. Heeft u extra opbergruimte nodig? Of wilt u juist een recreatieruimte in uw tuin creëren? Een blokhut is de oplossing. Heeft u specifieke wensen voor de blokhut? Dankzij onze eigen werkplaats in Friesland maken wij eenvoudig uw blokhut op maat en kunnen wij in principe alles maken op het gebied van houtconstructies. Aanpassingen aan de blokhut zijn dus geen probleem.

Maatwerk blokhut

Wilt u ook zo’n mooie blokhut in uw tuin in Friesland, maar heeft u specifieke wensen voor een blokhut? De Prieelspecialistin Friesland kan blokhutten geheel naar uw eigen wens maken, zodat deze perfect past in uw tuin. Ons pand in Joure heeft een eigen werkplaats, waar we uw eventuele maatwerk-wensen zelf kunnen verwerken. Ook hebben we een grote showroom waar u diverse modellen kunt bekijken.

Blokhut uit Friesland bestellen

Bestel direct uw blokhut via onze webwinkel. Wilt u liever langskomen in Friesland, zodat u de blokhut eerst kunt bekijken? Bekijk dan nu de route naar onze showroom. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen, zodat u eventuele vragen over blokhutten aan ons kunt stellen.