Buitenkeuken maken Friesland

Buitenkeukens zijn een nieuwe trend, de tuin wordt hiermee een verlengstuk van je interieur. Gezellig buiten eten en drinken met vrienden en familie, met weinig last van wisselende weersomstandigheden. Kom nu kijken hoe wij een buitenkeuken maken in Friesland, bij De Prieelspecialist.

Zelf uw buitenkeuken maken

Onze buitenkeukens kunnen helemaal op maat gemaakt worden. Allereerst ontwerpen wij voor u een buitenkeuken naar wens in onze werkplaats in Friesland. Hierbij wordt er met verschillende aspecten rekening gehouden. Zo moet er gezorgd worden voor een stevige constructie door goed geplaatste stijlen en windverbanden. Ook materiaalkeuze is van belang voor de duurzaamheid van de overkapping.

Vervolgens krijgt u de voorgezaagde planken en palen met een duidelijke beschrijving voor de constructie, dit alles wordt door onszelf vervaardigd in onze werkplaats in Friesland. Het zelf maken van uw buitenkeuken wordt daardoor zeer eenvoudig.

Uw buitenkeuken laten maken in onze werkplaats in Friesland

Vanzelfsprekend is het mogelijk uw buitenkeuken volledig door ons in Friesland te laten maken. Wij doorlopen met u het volledige ontwerpproces en onze vakkundige monteurs plaatsen vervolgens de buitenkeuken op de door u gewenste locatie.

Heeft u interesse in het maken van een buitenkeuken? Neemt u dan contact met ons op via het contactformulier of bekijk een aantal voorbeelden van buitenkeukens in Friesland op onze website.