Over de Prieelspecialist

De Prieelspecialist heeft ruime ervaring in het leveren van priëlen, tuinhuizen en schuurtjes aan een grote groep tevreden klanten: particulieren, woningbouwverenigingen en zelfs bouwbedrijven. Tegen een gunstige prijs leveren wij kwalitatief hoogwaardig hout en houtconstructies in alle soorten en maten.

De prieelspecialist in Joure

Ons pand in Joure heeft een eigen werkplaats en een grote showroom, waar u permanent 40 modellen priëlen en tuinhuisjes kunt bewonderen. Buiten vindt u nog eens 20 modellen. Stuk voor stuk zijn deze showmodellen aan uw smaak en wensen aan te passen. Maar niet alleen voor uw prieel, tuinhuisje en schuur kunt bij de Prieelspecialist terecht. Ook voor uw buitenkeuken, garage of carport kunt u bij ons terecht. Kant en klaar bij u in de tuin geplaatst, of geleverd als bouwpakket. U vindt in ons ruime pand ook diverse tuinaccessoires, die de aankleding van uw tuin nog fraaier zullen maken: onder meer wicker tuinmeubelen, diverse teak meubelen, bloembakken en tonnen.

De specialist in prieeltjes en tuinhuisjes

Heeft u vragen over de constructie van onze houten tuinobjecten? Kijk dan bij de veelgestelde vragen voor meer informatie. U kunt ook contact met ons opnemen, wij staan u graag te woord.